+380673870816 +380673870816

Лялькарі із Астрахані відвідали Рівне

У рамках економічної та культурної співпраці між нашим регіоном та Астраханським, для маленьких рівнян упродовж 4 днів російські актори ставитимуть казку Олександра Пушкіна "Про рибака та рибку". 
     Обласні голови двох регіонів – Рівненського та Астраханського уже налагодили тісну співпрацю. Відобразилося це, поки що, на культурній сфері. Так, вчора до Рівного приїхала трупа із Астраханського державного театру ляльок. Його художній керівник Володимир Долгополов, як виявилося родом із України і 33 роки тому розпочинав свою режисерську кар’єру саме тут, у Рівному. Тому бачити як наш театр розцвітає – для нього особливе задоволення.
     Сьогодні у міському палаці культури "Хімік", маленькі рівняни милувалися казкою Олександра Пушкіна "Про рибака і рибку". Саме цю виставу російські лялькарі вважають вдалим вибором, адже Пушкіна в Україні знають не гірше за Тараса Шевченка. В управлінні культури та туризму розповідають – це величезний досвід, адже Рівненські лялькарі не лише повчаться у російських, але у вересні поїдуть до Астрахані на гастролі з виставою Грушецького "Сумна весела казка". 
     Творінням росіян діти зможуть насолоджуватися щодня, аж до суботи, завтра у "Текстильнику", а наступні два дні у Ляльковому театрі.


110511_Lyalkovuy sferadesigner

Схожі статті