+380673870816 +380673870816

Літо - гаряча пора відпусток

Літо – час, коли місто стає малолюдним, а в офісах меншає працівників. Літо – пора відпусток, пора нових вражень. 

Найбільше відпочивальників їдуть на моря у липні. Директор однієї з турагенцій Рівного пані Інна розповіла, що останнім часом українці вподобали закордонні пляжі.

Інна Загиней, директор туристичної агенції:

- цього року туристи більше їдуть за кордон. Я думаю, що це не дивно, адже за кордоном дешевше ніж у Криму і звичайно, що там кращий сервіс. Дуже популярні на сьогоднішній день Європа, Болгарія, Хорватія, Греція, Чорногорія. Там дуже гарний відпочинок, гарний сервіс, готелі і доступні ціни.

Більшість людей намагаються завчасно забронювати собі путівку, аби не потрапити у період, коли попит перевищує пропозицію. Проте цьогоріч кількість бажаючих відпочити стрімко знизилася. Інна Загиней вбачає причину в економічній кризі, яка певне торкнулася гаманця кожного українця. Якщо людина вирішила відправитися на відпочинок не забронювавши завчасно путівки - це не катастрофа, переконані представники турагенції.

Інна Загиней, директор туристичної агенції:

- на жодну країну немає ажіотажу. Можливо не кожна агенція скаже вам, але на сьогоднішній день туристичний сезон проходить дуже спокійно. Люди спокійно їдуть, спокійно бронюють, проте на потяги квитків немає.

Натомість відпочинок рівнян залежить від розміру гаманця та фінансових можливостей сім’ї.

Рівнянка:

- в основному відпочиваю в Туреччині.

Рівнянка:


- поїду в Євпаторію. За кордон ще не їздила.

Турагенція пані Інни на цьому ринку вже 12 років, вона розповіла, що місцевим туроператорам цілком можна довіряти. А щоб не потрапити на липові путівки потрібно по-перше, радитися зі знайомими, а по-друге, перед тим як придбати тур обійти не одну агенцію.


110629_Vidpochinok sferadesigner

Схожі статті