+380673870816 +380673870816

Лікарі центральної міської лікарні привітали ветеранів

Традиційно напередодні Дня перемоги, лікарі Рівненської центральної міської лікарні разом із представниками профспілок міста та області зустрілися з ветеранами, щоб висловити їм найщиріші слова вдячності за мирне небо над головою. 
     Вже більше 16-ти років поспіль ветерани, що колись працювали в центральній міській лікарні, збираються разом, щоб згадати та віддати шану перемозі над кровожерливою війною. На них тут чекав запашний обід та концерт під супровід фольклорного профспілкового ансамблю "Оберіг".
     Сьогоднішня зустріч об’єднала учасників війни як зі сторони УПА, так і Червоної армії. Жодних суперечок, лише гіркі спогади та надії на світле майбутнє. Наприкінці заходу, як запевнив головний лікар центральної міської лікарні Євген Кучерук, ветеранів доставили додому на службових автівках закладу, а тих хто не зміг прийти - неодмінно провідають з подарунками їхні побратими. 
     Спогади про бойові дії важко стерти з пам’яті. Тому, майбутнім поколінням, що бачать жахи воєнних сутичок лише у кінофільмах, ветерани бажають вберегти мир у суспільстві. А в знак вдячності за довгоочікувану перемогу вони отримали сувенірні презенти, продуктові паї та грошову допомогу.


110506_Veteranu sferadesigner

Схожі статті