+380673870816 +380673870816

Кращі виробники Рівненщини презентують свою продукцію у столиці

Лауреатами всеукраїнського конкурсу "100 кращих товарів України" стали підприємства та підприємці області, які перемогли в регіональному етапі. Так, конкурсна комісія відібрала з-поміж 95 виробничників краю десять найсильніших. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Оцінювали передусім якість, безпечність і конкурентоспроможність продукції, а також використання для її виробництва регіональної і вітчизняної сировини, географію розповсюдження, цінову політику, стратегію розвитку підприємства. Об’єктивність і неупередженість обласних суддів перевірила регіональна конкурсна комісія (фахівці з якості із Волинської, Закарпатської, Житомирської областей). Висновки експертів співпали щодо десяти регіональних переможців. 
     Відтак, впродовж Європейського тижня якості обласні виробничники презентують свої здобутки у Києві, де конкуруватимуть із іншими регіонами за загальнодержавне визнання. Переможців, лауреатів і фіналістів всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України" нагороджуватимуть у столиці в Українському домі за участі перших осіб держави, бізнес-еліти та іноземних делегацій.

Схожі статті