+380673870816 +380673870816

Крадіжка у Млинові, якої не було

В нашому житті бувають різні випадки: прикрі, трагічні, а деколи й кумедні. Так сталось, що житель райцентру Микола зателефонував у міліцію та повідомив, що автомобіль, який стояв у нього на подвір'ї викрали. Пізніше з'ясувалось, що спросоння чоловік просто не побачив власне авто за вікном будинку. Про це повідомила прес-служба УМВС України в Рівненській області.
     Отримавши повідомлення про крадіжку автомобіля «ВАЗ-2105», на місце події виїхала слідчо-оперативна група Млинівського РВ УМВС. Яке ж було здивування міліціонерів, коли зайшовши в двір господарства заявника, вони побачили «угнану» автівку.
     Пізніше правоохоронці встановили, що за декілька годин перед цим Микола зустрів друзів, з якими вживав спиртні напої. Після застілля прийшов додому та ліг спати в одній з кімнат будинку. А коли проснувся, не побачив за вікном легковика й відразу зателефонував в чергову частину міліції. «Потерпілий» пояснив, що лише через деякий час під дзвінка правоохоронцям, він зрозумів, що дивився не в те вікно.
     - Звернення до нас за допомогою свідчить про довіру до нашої роботи. Якщо ви стали об'єктом злочинних зазіхань - повідомте про це міліцію, - зазначив начальник сектору карного розшуку Млинівського райвідділу Сергій Волков. - Але в деяких випадках необхідно з'ясувати чи відбулась подія взагалі. Не варто марно витрачати час правоохоронців, які могли б в цей момент надати допомогу тим, кому вона дійсно необхідна.

Схожі статті