+380673870816 +380673870816

Кондитери Рівненщини готуються до новорічних свят

Підприємство "Аметист Плюс", що у місті Дубно є родинним бізнесом. Анатолій Мартинюк, батько теперішнього директора Андрія Мартинюка, розповів, що назвав кондитерський цех на честь підводного човна "Аметист", який спустили на воду, коли той ще служив на флоті. 

З часу заснування керівництво підприємства щороку збільшувало його потужності, розширювали асортимент та піднімали рівень якості продукції. За що отримали всеукраїнське визнання і неодноразові нагороди.

Андрій Мартинюк, директор продаж ПП "Аметист Плюс:

- На сьогоднішні день наш "Чорнослив у шоколаді" зайняв призове місце у "100 найкращих товарів України" в Рівненській області.

Перебуваючи у кондитерському цеху, можна сміливо сказати, що кожна цукерка, яка потрапляє на стіл, зроблена із любов’ю. Адже "солодкі шедеври" кондитери творять вручну.

Людмила Рудик, бригадир кондитерського цеху:

- Ми спочатку запарюємо сливку. В нас робиться все вручну. Робимо корпус, кладемо туди горішок, потім заливаємо глазур’ю.

Нині на підприємстві виробляють 4 види грильяжних цукерок та 7 видів із начинкою сухофруктів. До свята кондитери випускають подарункові набори.

Андрій Мартинюк, директор продаж ПП "Аметист Плюс":

- В нас є асорті, яке ми продаємо на Новий рік та інші свята. Ми робимо спеціальний вкладиш, щоб можна було занести на подарунок. 

Цукерки із курагою, чорносливом, різними видами горішків не залишать байдужим нікого, хто хоч раз їх скуштував. Тому покупці повертаються до цього підприємства знову і знову. Навіть з інших областей.

Петро Швець, голова Джулинської селищної ради Вінницької області:

- Я сам родом із Вінниччини. Минулоріч з реклами дізналися, що є в Дубно такий кондитерський цех. Ми заїхали взяти всім дітям подарунки. Їм дуже сподобалося. Тому вирішили цьогоріч знову приїхати і взяти подарунки до свят.

Андрій Мартинюк розповів, що таких клієнтів у них чимало, адже вдале поєднання якості, смаку та ціни зробили цукерки дубенського виробника популярними не лише у Західній Україні.

Схожі статті