+380673870816 +380673870816

Харчування в медичних і соціальних закладах Рівненщини стало калорійнішим

Такі висновки зробила заступник голови облдержадміністрації Світлана Сад, перевіривши кожен п’ятий заклад в області. Вона запевнила, що перевірить, як харчують у всіх соціальних та медустановах краю. До того ж, без попередження. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
      На гарячу телефонну лінію, яка працює в облдержадміністрації, від людей надходили нарікання на одноманітність та малокалорійність раціонів. Тож з ініціативи голови облдержадміністрації Василя Берташа обласні медзаклади цьогоріч вперше отримали безкоштовні картоплю, капусту, моркву, цибулю та столовий буряк. Зекономлені на придбанні овочів кошти мають бути витрачені на калорійніше та різноманітніше меню. 
     Нагадаємо, керівників територіальних центрів Світлана Сад зобов’язала працювати напряму з виробниками продуктів харчування. Як виконують її доручення, а також зберігають запаси овочів, заступниця моніторить без попередження, об’їжджаючи медичні та соціальні заклади Рівненщини. Вона не виключає, що під час робочих поїздок у райони відвідуватиме харчоблоки та овочесховища повторно, адже тримає це питання на постійному контролі.

Схожі статті