+380673870816 +380673870816

Кав’ярня "Mon Cafe" влаштувала справжнє свято для чарівних рівнянок (ВІДЕО)

Неповторна, чарівна та особлива. У кав’ярні "Mon Cafe", напередодні Міжнародного жіночого дня, влаштували справжнє свято для прекрасної половини людства. У дружньому колі зібралось чимало успішних та, безперечно, гарних рівнянок, які впевнено крокують вперед і прагнуть позитивних змін.

Вікторія Крилова, власниця кав’ярні "Mon Cafe":

- Ми щороку святкуємо 8 березня, збираємося своїми дівчачими компаніями. І в цьому році ми просто вирішили розширитися, запросити своїх друзів, партнерів. Переважна кількість наших гостей - жінки і вони такі цікаві, талановиті. Я приходжу і бачу, що мені кожна із них чимось імпонує.

Зустріч об’єднала не тільки вдячних відвідувачів закладу, а й бізнес-партнерів. У теплій та дружній атмосфері рівнянки провели час на відмінно і, звичайно, поділилися досвідом та своїми напрацюваннями. 

Яна Довмат, коуч, жіночий тренер:

На мою думку, цей захід був створений для того, щоб зробити ніби як клуб по інтересам. Познайомити жінок та чоловіків, які створюють, ведуть власну справу. І м. Рівне, кому цікаво долучити до різних подій, розповісти про себе, дати спробувати свою продукцію, а по друге, це перший захід, який був створений висловити подяку всім клієнткам кафе «Mon Cafe".

Долучилися до заходу, аби створити свято для прекрасної половини людства і члени громадської організації «Час дій».

Олександр Лащук, член ГО «Час дій»:

- Громадська організація «Час дій», спільно із нашими партнерами, зробила гарне свято для всіх жінок нашого міста. Із приходом весни, коли природа розквітає і починають цвісти квіти, жінки мають особливий шарм. Саме тому ми збираємо жінок, які висловлюють свою активну життєву позицію,жінок, які хочуть спільно досягати звершень.

Якщо підсумувати, свято для рівненських красунь вийшло, напрочуд, чарівним і корисним.  А в свою чергу, у кав’ярні "Mon Cafe" із філіжанкою смачної кави на вас чекають щодня.

Схожі статті