+380673870816 +380673870816

Інтер'єрні ідеї від магазину шпалер у Рівному

Прийшла весна… Так хочеться тепла, сонця, легкого одягу і оновлення квартири. Дивлячись на свою 3-х кімнатну квартиру, задаю собі запитання: що потребує найперших змін? Безумовно – дитяча кімната! Як прикрасити стіни в дитячій кімнаті, щоб було яскраво, сучасно і екологічно.

Розпочала із пошуку в інтернеті, напевно, як і все наше сучасне покоління. Подивилась на сотні зразків. Прочитала і статті і рекомендації – та натрапила на рівненський сайт магазину VSE , що на Млинівській, 23.

Так от, я вперше дізналась про таку кількість видів шпалер, раніше для мене були лише паперові, вінілові – а тут їх є 8 видів – от і розберись що краще! Добре що є телефон та й магазин шпалер в м. Рівне. Тут консультант допоміг розібратись - не так все і складно. Залежить, на що ставиться акцент при ремонті: дизайн чи екологічність – все просто. Для мене вибір в дитячу кімнату був очевидним – екологічні шпалери, а саме зупинилась на рідких шпалерах в поєднанні із фотошпалерами Komar 1-402.

В коридор – бамбукові в поєднанні із вініловими. В спальню – нова колекція німецьких паперових шпалер, оскільки тут дизайн, якість, ціна – три в одному.

Особливо в захваті діти були від фотошпалер. Вибір рідких шпалер на сайті магагазину є величезний, тому без допомоги менеджера я не справилась би. Саме тут дізналась, що шпалери гіпоалергенні – не притягують до себе пил, легко демонтуються при забрудненні – а це для нас актуально! Від послуг майстра відмовилась, довго чекати та й дорого для нас, а переглянувши майстер-клас – вирішила, що справимось самі.

https://www.youtube.com/watch?v=5KiY4tneU5c

Опишу процес нанесення: очистила стіни від старих шпалер – о яке це було видовище, виявилось, в мене був на стінах грибок, а все через те, що вінілові шпалери не пропускали вологість – от і результат. Але почистивши, видалила цей слиз, нанесла протигрибковий засіб, та все інше проґрунтувала ґрунтом із кварцевим піском, щоб легше наносити рідкі шпалери. Залила водою вже перемішані упаковки згідно інструкції, але воно якесь було мені сухе – от одразу на телефон до менеджера, але заспокоїли – бо так і спочатку все і виглядає, головне не переборщити із водою, бо буде злазити із стіни.

Наступний крок – розмітили з чоловіком стіну, на якій планували поклеїти фотошпалери. Вони були порізані на квадрати з нумерацією, тому ніякої складності в поклейці не виникло. 

Перейшли і до нанесення рідких шпалер – це було весело – всі брали участь! Для роботи придбали в магазині два види шпателів: один звичайний, а другий – прозорий. Кращим був прозорий, осільки було одразу видно всі недолки на стіні, і я швидко їх виправляла. Та найбільше сподобалось як рідкі шпалери перекривають криві стіни – в нас вийшла ідеально рівна поверхня. Після семи годин кропіткої роботи – все готово! Ремонт в дитячій завершено. Мінінум часу і коштів - максимум задоволення.

Дякую https://www.vse-bud.com!

https://www.youtube.com/watch?v=5KiY4tneU5c

Схожі статті