+380673870816 +380673870816

Головний міліціонер Рівненщини зустрівся із журналістами

Вперше на новій посаді начальника УМВС України в Рівненській області полковник Василь Лазутко провів прес-конференцію для журналістів.  П’ять днів перебуває на новій посаді Василь Лазутко. До цього працював у Києві заступником начальника департаменту карного розшуку. Нове призначення розцінює швидше як кар’єрний ріст. Розповідає, як тільки облаштується, відразу до міста переїде і його сім’я.
     На перших порах основна ціль - ознайомлення з керівним, особовим складом міліції області, налагодження зв’язків. З перевіркою вже побував у райвідділах міліції областей. На запитання журналістів, який найгірший – виділив Гощанський райвідділ. Кардинальних кадрових змін Василь Лазутко на початку своєї діяльності не планує.
Щодо  святкування випускних, головний міліціонер області зазначив, що Рівне - місто відносно спокійне, тому й випускні пройшли без порушень і казусів. Розповів начальник міліції і про підготовку області до Євро 2012.
     Основну увагу в майбутній діяльності планує зосередити на подоланні грального бізнесу і роботі міліції в громадських місцях. Поговорили з журналістами і про кримінальні новини. Зокрема поділився інформацією про затриманого працівника міліції карного розшуку через перевищення повноважень в Рівному. І про затримання прапорщика з 13 армійського корпусу міста, який продавав гранати за ціною від 70 до 170 гривень. На запитання журналіста: "Чи може бути стаття Мустафи Наєма про голову Рівненської ОДА Василя Берташа замовною публікацією?", - відповідь була досить стислою.
     Наостанок головний міліціонер області пообіцяв частіше спілкуватися з журналістами і з’являтися на екранах. 


110530_Lazytko sferadesigner

Схожі статті