+380673870816 +380673870816

Головний міліціонер Рівненщини вручив передноворічні подарунки: дітям - цукерки, а співробітникам - нові службові автомобілі

Нещодавно головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко урочисто вручив ключі від новеньких службових автомобілів співробітникам міліції, а вихованцям дитячого садочка під номером 6 "Чебурашка" - солодкі подарунки. 

Спочатку начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко завітав до дитячого садочка "Чеберашка". Нині його відвідують 100 дітлахів, батьки яких працюють у міліції. Такий візит дав можливість начальнику УМВС оцінити умови виховання дітей працівників органів внутрішніх справ. Василь Лазутко ретельно оглянув всі приміщення дитячих груп, ігрових кімнат, спалень для дітвори, перевірив стан та умови в яких готують їжу для вихованців закладу. На його думку, саме харчоблок дитячого садочка, насамперед, потребує заміни. 

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:

- Є питання, які пов’язанні із поточним ремонто. Наприклад, на кухні. Я думаю, що в наступному році ми це положення виправимо. 

У цей день полковник міліції мав змогу поздоровити малят та їх батьків, котрі зібралися на новорічний ранок з прийдешніми святами. Він побажав усім гарного настрою, міцного здоров`я та успіху.

Далі очільник міліціонерів Рівненщини вирушив на урочисте вручення працівникам спецпідрозділу "Беркут" ключів від новенького позашляховика "УАЗ", мікроавтобуса "ГАЗель" та "Рено". Також для потреб Рівненського міського та районного відділів міліції виділено новенькі "ВАЗівки" сьомої моделі. Загалом, цьогоріч поновлено автопарк міліції Рівненщини 15 автівками. Нині питання забезпечення правоохоронців транспортом вирішується не лише в обласному центрі. Так, нещодавно відкритий опорний пункт у селищі міського типу Квасилів вже має свій невеличкий автопарк. 

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:

- Адміністрація 4 автомашини "Таврія" надасть нам із січня місяця. Після відкриття опорного пункту міліції, голова адміністрації рішення на колегії прийняв.

Нині актуальність проблеми забезпечення транспортом правоохоронців, особливо у районах області, достатньо висока. Співпраця з органами влади і місцевого самоврядування та депутатами сільських, селищних, міських, районних та обласних рад вселяє надію на те, що цю транспортну проблему буде вирішено не тільки за кошти Міністерства внутрішніх справ, а й за допомогою громади краю.

Схожі статті