+380673870816 +380673870816

"ГАЗ-69" об’єднав любителів ретро-автомобілів

Ретро-автомобілі - це можливість повернутися у молодість для багатьох автолюбителів. Задоволення, хоч і не з дешевих, втім популярністю користується неабиякою. Так в Україні існує клуб "Газ-69", який налічує три з половиною тисячі учасників, частина з яких живе на Рівненщині.
     ГАЗ-69 - радянський легковий автомобіль підвищеної прохідності. В народі його називали "Бобік", "Козел" або "Газік". Випускати авто перестали у 1973 році. Втім для ретро-любителів ГАЗ-69 живий і досі. Вони постійно збираються і подорожують усією Україною. Окрім того, зараз починається літній сезон і можна вдосталь порозважатися на непрохідних дорогах, які цей автомобіль з легкістю долає. Та лише цим члени клубу "Газ-69" себе не обмежують. Для них це авто, не що інше, як спосіб пересування і у повсякденному житті.
     Більшість членів цього клубу завзяті автолюбителі, а для деяких – це спосіб відчути справжню свободу від сірих буднів та пригадати молоді роки.
     У клубі "Газ-69" такі зустрічі по вихідних явище постійне. Напередодні Дня перемоги вони проїхали з Рівного до Білого озера, зупиняючись біля усіх монументів, вшановуючи загиблих у Великій Вітчизняній війні. Перед цим побували на узбережжі Азовського моря, а улітку планують відвідати славне Берестечко.
     Популярність ГАЗ-69 у наш час легко можна пояснити. За два десятиліття його виробництва, на дороги Радянського Союзу з конвеєра випущено близько шестисот тридцяти п’яти тисяч екземплярів. Мабуть, не має жодної людини, яка б не бачила чи не чула про нього. Однак, це вже історія. Втім, автолюбителі клубу додають, що нове – добре забуте старе.


110519_GAZ 69 sferadesigner

Схожі статті