+380673870816 +380673870816

Фінал Всеукраїнського конкурсу "Кращий за професією" серед правоохоронців проходить у Рівному

Фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "Кращий за професією" серед працівників груп затримання Державної служби охорони Міністерства внутрішніх справ України проходить цими днями у Рівному.

З 11 по 16 вересня на території Рівненського вищого професійного училища Департаменту Державної служби охорони 28 команд з усієї України змагаються за звання кращої групи затримання. Щоб здобути перемогу працівники служби охорони показують свою майстерність у чималій кількості конкурсів.

Андрій Красновид, начальник відділу професійної підготовки ДДСО при МВС України:

у нас будуть проводитися фігурні маневрування на автомобілі, а також свої уміння учасники покажуть на смузі перешкод. Не обійдуться змагання і без виїзду нарядів на затримання за сигналом "тривога". Рукопашний бій, тактика самозахисту, крос 100 метрів та стрільба з автомата "Калашникова", одним словом, у нас насичена програма.

Здобута перемога у подібних змаганнях, піднімає не лише авторитет правоохоронців, але й цілого міста. Так, представник команди із Севастополя розповів, що його група націлена на перемогу. Адже заради неї вони доклали чимало зусиль.

Олександр Зюба, міліціонер-водій, м. Севастополь:

у цьому році ми плануємо вибороти перше місце, адже ми добре підготувалися до цих змагань.

За словами Андрія Красновида, Рівненська команда з кожним роком відточує свою майстерність, тому має реальні шанси на здобуття першості.


110914_Konkyrs best profi sferadesigner

Схожі статті