+380673870816 +380673870816

Фермери Рівненщини можуть отримати до 200 тисяч гривень грантових коштів

Безповоротну фінансову допомогу одержать переможці конкурсу грантів для підтримки об’єднань фермерів, який оголошено Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "АгроІнвест". Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Щоб збільшити шанси місцевих аграріїв на перемогу, їм провели тренінг в облдержадміністрації. Зокрема, експерти проекту USAID "АгроІнвест" навчали виробничників секретів написання успішних бізнес-планів. Їх необхідно подати на конкурс до 24 лютого. В рамках міжнародного форуму з агрологістики науковці та практики визначили три перспективні курси розвитку. Дотримуючись їх, агровиробничники з Березнівського, Гощанського, Костопільського, Млинівського та Рівненського районів планують об’єднуватися та залучати безповоротні іноземні ресурси для розвитку овочівництва, плодово-ягідного та молочного напрямів.
    Рівненщина – одна з трьох областей в Україні, яка має можливість залучати фахових експертів для підтримки пілотних ініціатив. Тож фермери й очільники сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів отримали безкоштовні консультації експертів "АгроІнвест" щодо новаційних моделей маркетингу, шляхів розвитку сільськогосподарських об’єднань, формування логістичних центрів, підвищення конкурентоспроможності вирощеної продукції і пошуку нових ринків її збуту.

Схожі статті