+380673870816 +380673870816

Фармакологічні властивості Кломид

Стероїдні препарати є сильнодіючими фармакологічною продукцією, яка при неправильному використанні може спровокувати безліч проблем зі здоров'ям. Найнебезпечнішими побічками після стероїдного курсу є ароматизація – перехід тестостерону до естрогенів. Це може підвищити ризик розвитку гінекомастії у спортсменів. На цьому фоні у них можуть початися серйозні порушення гормонального фону, зниження потенції, еректильна дисфункція, зниження статевого потягу та багато інших розладів. Для запобігання всім цим розладам часто застосовується препарат Кломид. Але перед його використанням варто вивчити основні властивості та ефекти.

Небезпека самолікування

Самолікування може становити серйозну небезпеку та загрозу для здоров'я, і ??неправильний та неконтрольований прийом лікарських засобів може мати небезпечні наслідки для життя. Тому важливо усвідомлювати, що лікування без попередньої консультації лікаря неприпустиме. Багато фармакологічних препаратів містять хімічні та гормональні речовини, які у високій концентрації можуть нашкодити організму.

Перед початком застосування будь-яких лікарських засобів необхідно звернутися до клініки та отримати консультацію з досвідченим лікарем. Медичний фахівець має відповідну кваліфікацію, має великий досвід роботи з різними препаратами і може правильно підібрати безпечний засіб, а також призначити відповідне дозування та схему застосування. Він також може провести обстеження пацієнта, врахувати наявність хронічних захворювань чи непереносимість певних препаратів чи речовин. Виходячи з цих даних про здоров'я, лікар зможе призначити безпечне та ефективне дозування.

Фармакологічна дія препарату Кломид

Кломід відноситься до антиестрогену, який застосовується спортсменами для запобігання побічним ефектам та порушенням, що виникають після стероїдного курсу. Також за його використання нормалізується вироблення природного тестостерону. Застосування цього препарату допомагає повністю зберегти спортсмену м'язову масу, він не знижує силові показники і витривалість.

На сайті https://www.hulk.in.ua/poslekursovaya-terapiya/klomid/ можна переглянути повний опис препарату, його основні властивості та характеристики. На ньому також вказуються рекомендації щодо правильного та безпечного застосування Кломіда спортсменами.

Серед фармакологічних властивостей Кломіду можна виділити:

  • Покращує роботу внутрішніх органів та системи після прийому стероїдів;
  • Відновлює природне вироблення тестостерону у крові;
  • Позитивно впливає функціонування органів статевої системи;
  • Підвищує статевий потяг;
  • Покращує потенцію, позитивно впливає на ерекцію;
  • Сприяє збереженню всіх результатів після прийому стероїдів – не зменшує набраної м'язової маси, не знижує силові показники, витривалість;
  • Усуває зайву рідину, позбавляє набряків;
  • Полегшує відновлення після тренувань;
  • Усуває больові відчуття у суглобах, м'язах.

Препарат Кломід користується високою популярністю серед професійних спортсменів та новачків. Цей препарат вже давно довів свою ефективність та дієвість на практиці. Головні переваги цього засобу полягають у його здатності підвищувати вироблення тестостерону в організмі та зберігати усі отримані результати після використання стероїдних препаратів.

Схожі статті