+380673870816 +380673870816

Фахівці Рівненщина переймають досвід Швеції по створенню "Тато-шкіл"

Делегація від нашої області на чолі із заступником голови облдержадміністрації Світланою Сад впродовж тижня перебуватиме у Швеції, де вивчатиме роботу тамтешніх Сімейних центрів і "Тато-шкіл". Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
     Запрошення відвідати Стокгольм заступниця отримала від голови представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) Юкіе Мокуо ще в березні. Тоді експерт вивчила стан реалізації спільних проектів, які розраховані на підтримку населення, постраждалого від наслідків аварії на ЧАЕС. Юкіе Мокуо лишилася задоволена результатами побаченого в Північних районах і обласному центрі, а відтак анонсувала поглиблення співпраці з Рівненщиною. 
     Тож нині фахівці з нашої області готуються за кордоном до започаткування на Рівненщині проекту "Тато-шкіл", вивчаючи тамтешній досвід навчання і консультування батьків щодо правильного догляду за дітьми. Зокрема, у програмі візиту передбачено відвідини "Тато-шкіл" в Екені, Наці, Ханінгу. Також делегація із Рівненщини поглиблюватиме досвід роботи Сімейних центрів, ознайомлюючися зі здобутками центрів у Сольні та Екені.

Схожі статті