+380673870816 +380673870816

Естафету "Веселих стартів" перехопив "Кубок майбутніх чемпіонів"

У Рівному справжній спортивний день, окрім фінальних змагань міської спартакіади серед дошкільних навчальних закладів "Веселі старти", розпочався 3 загальноміський турнір "Кубок майбутніх чемпіонів". Участь у ньому взяли понад 5 сотень учнів 2, 3, 4 класів. 

Кубок майбутніх чемпіонів триватиме від сьогодні і до 16 червня. На фінальну гру в гості організатори змагання очікують Олександра Шовковського, який особисто нагородить переможця. В минулому році перемогу у турнірі здобула команда навчально-виховного комплексу "Гармонія". Їх капітан, Дмитро Пашко розповідає, що склад команди трохи змінився, з’явилися сильніші гравці, тому кубок цьогоріч віддавати не планують.

Дмитро Пашко, капітан команди НВК "Гармонія":


- стала сильніша команда, плануємо вигравати.

Серед 5 сотень учасників з усіх шкіл міста, можна було помітити і чимало дівчаток у футбольних формах. Вікторія Семенюк у команді 20 школи. Вона напівзахисник. Попри мрію стати лікарем, футболу приділяє чимало часу.

Вікторія Семенюк, учениця 4 класу ЗОШ №20:

- ця гра мені подобається і я хочу здобути кубок чемпіонів.

В очах цих дітей помітно палку жагу до перемоги. Галина Кульчинська зізнається, що це й хотілося  отримати від малечі.

Галина Кульчинська, заступник міського голови:

- важливо зацікавити дітей. Якщо ви прийдете на будь-яку з ігор, побачите зацікавленість дітей, батьків, вчителів.

Попри юний вік, усі футболісти поставлені у чіткі рамки правил гри. Тому адреналін та ейфорію від боротьби змушені приховувати, адже на полі головне - дисципліна.

Валерій Гладков, суддя змагання:

- Ігрова практика показує, що більшості притаманний азарт, з яким слід бути обережним. Але коли грають на такому рівні, то це виправдано. Адже діти починають відчувати командний дух і хочуть забити побільше м’ячів.

Чемпіонат організований таким чином, що всі команди зможуть вийти на футбольне поле максимальну кількість разів. Кожен зможе проявити себе на повну та продемонструвати суперникам на що здатен.


110601_Footbal sferadesigner

Схожі статті