+380673870816 +380673870816

Енергетики Рівненщини розповіли про здобутки 2011 року

22 грудня, у найдовший та найсвітліший день року, своє професійне свято відзначають енергетики. 

25-річний Василь Левчук у бригаді трансформаторних підстанцій ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" працює уже три роки. Щодня його робочий день розпочинається о 8 ранку. Разом з колегами він дбає про те, щоб у мережах не було перевантажень. На роботу не скаржиться і планує підвищити свій кваліфікаційний рівень, продовживши згодом навчання.

Василь Левчук, електромонтер бригади трансформаторних підстанцій:

- Тут кожного дня позитивно. Цікава робота людям давати світло. Розвантажуємо трансформатор, зменшуємо навантаження, бо великі перевантаження ідуть.

За безпеку у мережах та вчасну ліквідацію недоліків у подачі світла відповідають не лише управлінці, майстри, електромонтери, високовольтники та оперативно-виїзні бригади, але й звичайні водії. Саме від них залежить чи вчасно на місце прибуде команда енергетиків. Незважаючи на негоду вони мусять швидко та безпечно довезти робочу групу до необхідної точки.

Олександр Банніков, водій бригади:

- Позаминулий рік видався напруженим, адже були сильні морози. Це було важко.

Голова правління ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Вадим Кухтій розповів, що у компанії якість послуг та їх надання для населення є основними принципами роботи. Підтвердженням цього стала міжнародна сертифікація за трьома напрямками, яку ще досі не пройшла жодна з українських компаній.

Вадим Кухтій, голова правління ПАТ "АЕС Рівнеобленерго":

- У нас видатна компанія. В цьому році була сертифікація за трьома міжнародними стандартами ІСО. "АЕС Рівнеобленерго" - перша в Україні компанія, яка сертифікована за трьома стандартами.

Серед інших досягнень – вдале представлення рівненських енергетиків на Міжнародних змаганнях високовольтних бригад у Пензі. Але чи не основним приводом для гордості компанії стало освоєння у цьому році сорока мільйонів гривень на покращення ліній електромереж, адже це підвищило якість надання послуг для населення.

Вадим Кухтій, голова правління ПАТ "АЕС Рівнеобленерго":

- В цьому році ми витратили значно більше коштів, ніж раніше для розвитку наших електромереж. Ця сума 40 мільйонів гривень і всі вони були освоєні.

Сподіваємося, що і надалі внутрішній клімат компанії лишатиметься таким же злагодженим та спокійним, адже від цього залежить безпека та комфорт кожного з нас.

Схожі статті