+380673870816 +380673870816

Електронний квиток у Рівному введуть за каденції нинішнього мера (ВІДЕО)

Бути чи не бути електронному квитку у Рівному?  Ще два роки тому міська влада підписала договір з іноземним інвестором, аби ввести електронний квиток. Та далі цього справа не пішла.

Діло гальмують місцеві чиновники - переконаний активіст Роман.

Роман Чокан,  громадський активіст:

Довго тривали переговори про те, щоб підписати договір, а вже 11 грудня вже буде скоро 2 роки, як був підписаний договір і 18 грудня він був затверджений на сесії міської ради. Більше проблем немає, проблема одна - бажання мера.

Самі жителі міста кажуть, охоче скористалися б таким нововведенням.

Валентина, рівнянка:

Під час руху, коли беруть гроші, то це незручно. Можна і впасти, а так цікаво було б такий експеримент зробити, ми ж плануємо йти в Європу.

Людмила, рівнянка:

Це дійсно, що зручно. Тому що дійсно ті гроші будуть йти на рахунок, зразу вони ж не будуть йти мимо, тому що хто його знає, як працює тролейбусний парк, куди ті гроші йдуть і куди їх здають.

Міський голова Рівного каже, мовляв, досі не ввели е-квиток через бюрократичну тяганину. Та запевняє журналістів, вже наступного року електронний квиток буде.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

Те, що він буде це 100 % це сучасно, це правильно і це обов’язково буде, але буде по-розумному, обіцяю за моєї каденції.

Далі слово за депутатами. На сесії вони вирішуватимуть, чи треба місту е-квиток. А ми й надалі слідкуватимемо за цією справою.

Схожі статті