+380673870816 +380673870816

Експерти знають, як поліпшити надійність електропостачання Квасилова

Робоча група обстежила всі електромережі та трансформаторні підстанції, які забезпечують електропостачання квасилівчан. Експерти працювали за дорученням голови облдержадміністрації Василя Берташа, оскільки жителі селища поскаржилися очільникові області на якість енергозабезпечення. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Ця проблема турбує місцевих мешканців більше десяти років. Натомість вирішити її можна лишень спільними зусиллями, наголосив Василь Берташ. Нині послуги енергопостачання надає ПАТ "Рівнеобленерго", а власником частини підстанцій та електромереж є ВАТ "Рівнесільмаш". Щоб квасилівчани не були заручниками цих господарських відносин, керівників двох компанії, акціонерами яких є американці, зобов’язали домовитися про умови прийому-передачі енергоообладнання. 
     На сьогодні вже передано всю технічну документацію та паспорти на трансформаторні підстанції і лінії електропередач, прозвітували заступникові голови облдержадміністрації Володимиру Новаку. Саме він за дорученням очільника області контролює оперативність і результативність роботи спеціально створеної комісії. Її члени вже склали чіткий перелік недоліків, які потрібно усунути до прийому-передачі енергообладнання. Нині вивчають ціну цього питання та затверджують графік виконання.

Схожі статті