+380673870816 +380673870816

До уваги клієнтів сектору адміністративних послуг рівненського ЦНАПу!

Фото пресслужби міськради Рівного

Тимчасово припиняється прийом документів у сфері будівництва

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про запуск роботи Державної інспекції архітектури та містобудування, а також – припинення роботи Державної архітектурно-будівельної інспекції! Повідомляє пресслужба міськради Рівного.

15 вересня 2021 року Урядом прийнято постанову № 960 «Питання Державної інспекції архітектури та містобудування». Згідно з приписами цієї постанови Державній інспекції архітектури та містобудування надано можливість здійснення повноважень і виконання функцій з питань державного архітектурно-будівельного контролю і нагляду.

Листом від 17 вересня 2021 року № 1017-989-21 Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області повідомлено про припинення розгляду документів для отримання адміністративних послуг щодо прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів і отримання права на виконання підготовчих та будівельних робіт (об’єкти, які знаходяться на території Рівненської області).

Звертаємо вашу увагу, що прийом вищевказаних документів Управлінням державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради здійснюється у звичайному режимі.

У зв’язку з цим, на період до надання роз’яснень та створення нових інформаційних карток та форм документів припиняється прийом документів для надання адміністративних послуг у сфері будівництва через Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Схожі статті