+380673870816 +380673870816

До студентів МЕГУ із лекціями завітав журналістикознавець Володимир Різун

У Міжнародному економіко-гуманітарному університеті триває щорічний фестиваль "Журналістська весна". 20 березня на факультет завітав директор Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Різун. 

Спілкуючись під час лекції зі студентами, відомий журналістикознавець розповів про явище масової комунікації та зокрема про нову галузь науки - соціальні комунікації. Нашій знімальній групі пан Володимир зізнався, що на його думку, майбутнє покоління працівників ЗМІ, які нині здобувають знання на студентських лавах, згодом виведе українську журналістику на новий високопрофесійний рівень.

Володимир Різун, директор Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка:

 - Це покоління, яке буде закінчувати спеціальність "журналістика", воно більше принесе у журналізм професійних стандартів, воно менш, можливо, обтяжене стереотипами. І ми більше, як викладачі, привчаємо, що треба дотримуватися професійних стандартів у цій галузі. У нас велике сподівання на це покоління, що воно виведе українську журналістику з тої маленької, але прірви.

 

Схожі статті