+380673870816 +380673870816

До Рівного завітав головний хореограф "Майдансу"

Лічені дні лишилися до виступу команди Рівного на проекті "Майданс-2". Чотирнадцятого вересня на репетицію рівненських танцівників завітав головний хореограф шоу – Олександр Лєщенко. 

Хоча з невеличким запізненням, але все ж до Рівного приїхав хореограф проекту "Майданс-2" – Олександр Лєщенко. Чотири сотні рівнян вітали його оплесками, віршами, скандуванням та квітами. Дівчата освідчувалися в коханні, а хлопці заздрісно поглядали у його бік. Втім, усі хотіли одного, аби саме їх номер Олександр Лєщенко оцінив та поставив найвищий бал цієї суботи.

Олександр зізнався, що для команди головне енергетика та дисципліна. З цим, каже, у рівнян все добре.

Олександр Лєщенко, хореограф проекту "Майданс-2":

я ще нічого не зрозумів, проте підозрюю, що з енергетикою тут все добре, а це найголовніше. Після перегляду номеру я винесу свій вердикт.

Що ж стосується високих балів для Рівного у змаганні 17 вересня, то тут шанси в усіх рівні. До того ж, залежатимуть вони передусім від глядачів. 

Олександр Лєщенко, хореограф проекту "Майданс-2":

у цьому ефірі – це єдине місто із Західної України. Мені здається, що увесь захід країни підтримуватиме команду з Рівного.

Нагадаємо, що команда Рівного виступатиме уже цієї суботи о 20:30 у прямому ефірі телеканалу Інтер. Саме цей виступ визначить подальшу долю нашого міста у Всеукраїнському проекті "Майданс-2".


110915_Maydense 2 sferadesigner

Схожі статті