+380673870816 +380673870816

До Рівного приїхала зірка українського футболу

Голкіпер Олександр Шовкоський у нашому місті вручатиме "Кубок майбутніх чемпіонів" команді-переможцю футбольного турніру, який проводиться втретє серед школярів міста.  

Олександр Шовковський у Рівному, як виявилося, не вперше. Ще у дитинстві грав на центральному стадіоні нашого міста. В честь приїзду, міська влада подарувала знаменитості символічний сувенір ручної роботи.

Олександр взяти участь у цьому проекті погодився відразу, навіть пропустив перший робочий день після відпустки. Він схвалює такі починання, адже і його шлях у футболі починався саме з таких змагань.

Олександр Шовковський, воротар ФК "Динамо" (Київ):

- гадаю, що це найважливіша подія у нашій країні. Приємно бути частиною цього. Я сподіваюся, що ці діти у майбутньому стануть частиною Національної збірної України.

Міський голова з ентузіазмом ставиться до змагань "Кубку майбутніх чемпіонів". Його масштабність має намір збільшувати з кожним роком. Адже у 2011 до нього долучилося 33 школи, а це понад 5 сотень дітей, серед яких 10 дівчат.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- це один з найвдаліших проектів у нашому місті. Це просто супер.

Нагадаємо, що увечері на поле вийдуть чотири команди: учні дванадцятої школи зіграють із двадцять четвертою, а "Гармонія" з "Престижем". Саме після цих ігор стане відома  команда-переможець, а кубок їм вручить особисто Олександр Шовковський.


110616_Shovkovsky sferadesigner

Схожі статті