+380673870816 +380673870816

До приватної школи ThinkGlobal (СінкГлобал), яка має намір працювати у Рівному, є питання по ліцензії, — управління освіти і науки

У засобах масової інформації набула широкого розголосу майбутня діяльність приватної школи ThinkGlobal (СінкГлобал), яка нібито з 1 вересня має запрацювати у Рівному. Вже проводяться зустрічі з батьками, майбутніми вчителями. На навчання запрошуються діти 1-9 класів.

Про це інформує прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Освітяни інформують, що приватний заклад має ліцензію на право впровадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної середньої освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти), видану розпорядженням №1293 від 18.10.2017 виконавчого органу Київської міської ради. А згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань структурних підрозділів приватного закладу (філій) у Рівному та інших містах України не зареєстровано.

Згідно постанови Кабінету Міністрів, вимоги ліцензійних умов стосуються кожного місця впровадження освітньої діяльності.

Схожі статті