+380673870816 +380673870816

До правоохоронців Рівненщини завітав президентський оркестр

До Всесвітнього дня "Дякую" рівненська міліція отримала шанс насолодитися віртуозною грою Національного Президентського оркестру Збройних Сил України. 

Вщент переповнений зал театру довів, що наша міліція музичним мистецтвом цікавиться. Тим паче, коли мова йде про Президентський оркестр Збройних Сил України. Очільник рівненської міліції Василь Лазутко зізнався, що завітали до Рівного музиканти завдяки ініціативі екс-міністра Кабінету Міністрів Анатолія Толстоухова.

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:

- Керівництво думає за особовий склад. Вже не перший захід у нас такий. Це пропозиція та ініціатива мого товариша Анатолія Толстоухова.

Ініціатива керівництв відносно проведення таких творчих вечорів правоохоронцям імпонує.

Микола Паліюк, голова громадської ради УМВС України в Рівненській області:

- Мені дуже приємно, що вперше керівник управління зібрав всіх співробітників, бойових друзів і скаже всім правоохоронцям "дякую" за їхню роботу.

Українськими музичними майстрами захоплюються у багатьох країнах світу. Без них не обходяться жодні провідні урочистості в державі. Під час двогодинного виступу духового оркестру у Рівному глядачів тішили як українські, так і російські народні пісні, окрім того і твори світових класиків.

Завітав на концерт і екс-міністр Анатолій Толстоухов, відомий громадськості не лише як політик, а й як автор багатьох пісень на різноманітну тематику, які нині виконують Йосип Кобзон та Микола Басков. Його композиції входять і до музичного репертуару президентського оркестру. Кілька рядків поет-політик погодився продекламувати і для наших журналістів.

На цьому культурне просвітництво міліції не закінчиться, обіцяє керівництво. Що ж стосується релігійних свят, то на Водохреща правоохоронці планують відвідати славнозвісне цілюще джерело Святої Анни в Дубенському районі.


120112_Orkestr по sferadesigner

Схожі статті