+380673870816 +380673870816

До податківців Рівненщини завітав доктор Марк Беренсон з Великобританії

Днями Рівненщину відвідав співробітник Інституту вивчення проблем розвитку Університету Сасекса Брайтона (Великобританія) Марк Беренсон. Про це повідомила прес-служба ДПА в Рівненській області.
     Нещодавно доктор Беренсон захистив кандидатську дисертацію в Університеті Прінстона стосовно систем оподаткування в Польщі та Росії. Нинішній візит в Україну також має на меті вивчення процесу створення і функціонування системи оподаткування, ставлення українських громадян до сплати податків та практичних змін, які відбулися в системі оподаткування з проголошенням Незалежності України та прийняттям Податкового кодексу.
     В процесі візиту доктор Беренсон провів індивідуальні та колективні зустрічі з податківцями та платниками податків краю. Зокрема, в рамках наукового дослідження про системи оподаткування Марка Беренсона цікавили етапи створення податкової системи нашої держави та механізм її функціонування, умови обслуговування платників податків. Також гість цікавився питаннями щодо змін, які відбулися на початку 90-х років, коли створювалася податкова система незалежної України і з'являлися перші елементи ринкової економіки.

Схожі статті