+380673870816 +380673870816

До Дня юриста студенти та викладачі Рівненського інституту Київського університету права отримали відремонтований корпус

До Дня юриста студенти та викладачі Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук отримали подарунок. 5 жовтня відбулося урочисте відкриття відремонтованого корпусу навчального закладу. 

Непримітна будівля поблизу майдану Короленка перетворилася на гарний та солідний вищий навчальний заклад. Власне, виш там був і раніше. Цього літа у ньому розпочався капітальний ремонт як навчальних приміщень, так і кімнат гуртожитку. Його здійснювала фірма "Стройелітбуд" під час літніх канікул.

Керівник Рівненського інституту розповів, що будівля закладу хоч і не знаходилася в аварійному стані, проте зміни зовнішнього вигляду потребувала.

Михайло Савчин, директор Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук:

- Наш заклад існує з 1997 року як Рівненське відділення Вищої школи права при інституті дежрави і права імені Корецької. За цей час не надходило значних капіталовкладень. Потрібно було модернізуватися. Наприклад, зараз у нас є мультимедійні проектори для проведення занять.

Перед початком ремонтних робіт в інституті склали відповідний кошторис, який направили до Києва на затвердження. Необхідні кошти виділили у повному обсязі. Адже заклад, за словами ректора, піклується як про свій імідж, так і про комфортні умови для навчання студентів.

Юрій Бошицький, ректор Київського університету права Національної академії наук:


- Київський університет права – це сучасний заклад. Ми дбаємо про свій імідж. Звичайно, в нашому закладі навчання платне, і ми намагаємося вкласти ці кошти в університет. Все, що ви сьогодні бачите, зроблено за кошти Київського університету права.

На урочистості завітали і представники обласної влади. Олексій Губанов розповів, що вони теж посприяли швидкому вирішенню питання ремонту будівлі.

Олексій Губанов, заступник голови Рівненської ОДА:

- Завдяки домовленості керівництва НАН із головою адміністрації ремонтні роботи закінчили швидко. До ремонту долучилися всі. 

Цієї суботи юристи відзначатимуть своє професійне свято. Оновлений корпус Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук - найкращий подарунок як для студентів, так і його викладачів.


111006_Univer Prava sferadesigner

Схожі статті