+380673870816 +380673870816

Дні Європи у Рівному розпочалися з виставки міст-побратимів

Люблін, Пйотркув-Трибунальський, Забже, Зволень, Відін, Сєвєродонецьк – це міста-партнери Рівного, які презентували себе на інформаційній виставці у вигляді підручників, світлин та навіть дитячих малюнків. Захід відбувся у приміщенні Державної обласної бібліотеки.
     Дні Європи у нашому обласному центрі розпочалися з інформаційної виставки "Міста-партнери Рівного". Цей термін поширюється на міста, які постійно підтримують культурно-освітні зв’язки та мають дружні стосунки між собою. У Рівному таких аж шість - Люблін, Пйотркув-Трибунальський, Забже, Зволень, Відін, Сєвєродонецьк та місто-побратим Оберфіхтах. Виставка вмістила книги, путівники, енциклопедичні видання, альбоми, які люб’язно подарували представники цих міст під час гостин у Рівному.
     Експозиція об’єднала і майстерно зроблені фото Олександра Харварта європейських міст, і дитячі малюнки загальноосвітніх шкіл Рівного. Представники Відділу міжнародних зв’язків бібліотеки вважають даний проект, так би мовити, підсумком їх плідної діяльності. Наразі перебувають у пошуках потенційного партнерства з містами США, налагоджують стосунки з Костромою - минулим партнером Рівного.
     Інформаційний куточок функціонуватиме тепер у Відділі міжнародних зв’язків обласної бібліотеки постійно. То ж всі бажаючі та небайдужі до європейського братерства можуть знайти всю потрібну інформацію для розширення горизонтів свого кругозору.

 


110519_Vustavka sferadesigner

Схожі статті