+380673870816 +380673870816

Державна податкова адміністрація в Рівненській області на стадії реорганізації

На даний час податкова служба держави виконує свої завдання і функції в умовах реорганізації, згідно з Указом Президента України Віктора Януковича "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади". 
     У зв'язку з реорганізацією, директор департаменту оподаткування фізичних осіб ДПС України В'ячеслав Бусарєв представив колективу податківців Рівненщини голову ДПС області Віктора Башука. Про це повідомив відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Рівненській області.
     В'ячеслав Бусарєв зазначив, що під керівництвом Віктора Башука податківці Рівненщини успішно виконують поставлені перед ними завдання. Він висловив сподівання, що трудові здобутки працівників податкової служби області і надалі будуть вагомими й слугуватимуть розбудові нашої держави, поліпшенню життя усіх громадян України. Водночас він підкреслив, що часи фіскального тиску на економіку минули, тому діяльність податкової служби спрямована на підтримку платників податків та створення умов для зручного ведення бізнесу. Передусім, це перетворення ДПС у сервісну службу та подальше вдосконалення системи адміністрування податків, центром якої має стати саме платник. При цьому податкова служба має стати одним із провідних регуляторів інвестиційного клімату та стимулятором створення єдиних конкурентних умов для всіх учасників ринку.

Схожі статті