+380673870816 +380673870816

День студента МЕГУ відсвяткував гучно та яскраво

Яскраво та гучно відсвяткував День студента Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука. 

Вітання, танці, співи, креативні постановки, багато теплих слів та побажань – так відзначили своє свято студенти Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Вони, чи не в один голос запевнили, що студентом бути нелегко. Це і безсонні ночі, і ціла купа підручників та конспектів, а також постійний пошук себе у суспільстві. 

Павло Невесенко, студент Міжнародного економіко-гуманітарного університету:

- Як би важко не було студенту, потрібно пам’ятати, що це найпрекрасніші роки в житті людини. Погано, що це усвідомлюєш пізніше.

Першим привітав молоде покоління ректор МЕГУ Анатолій Дем’янчук. Він розповів, що у цьому університеті немає головних і другорядних осіб. Студентство, викладачі та ректорат - одна велика родина, яка крокує разом до освітніх і наукових вершин.

Анатолій Дем’янчук, ректор Міжнародного економіко-гуманітарного університету:

- Наш студент – цікавий, ініціативний. Ми його вчимо так, щоб після роботи він міг самоствердитися. Щоб він міг протистояти усім негараздам та проблемам. Я люблю своїх студентів.

Викладачі розповіли, що підтвердженням активної співпраці між ними та студентами є різноманітні проекти, і не лише наукові, а й спортивні, громадські та культурні.

Павло Сергєєв, викладач кафедри менеджменту Міжнародного економіко-гуманітарного університету:

- Один із масштабних проектів над яким будемо працювати після Нового року – це "Громадський університет". Передбачається проведення лекцій в громадському транспорті.

У святковому концерті свої таланти продемонстрували також і першокурсники, для яких День студента став першим і, як вони сподіваються, не останнім.

Схожі статті