+380673870816 +380673870816

Делегація від Рівненщини взяла участь в урочистостях з нагоди 25-річчя заснування Організації ветеранів України

Заходи відбулися у Києві в Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім". Очолив делегацію заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Виступаючи перед присутніми ветеранами, Президент України Віктор Янукович запевнив, що вже з 1 травня цього року доплати до пенсій для учасників війни збільшаться на 30-50 відсотків. За словами Президента, інваліди війни до 1 травня також отримають майже 2 тисяч гривень одноразової допомоги, а з 1 липня на 184 гривні збільшаться пенсії для військових пенсіонерів. Президент, окрім того, зауважив, що Уряд вже отримав доручення щодо державного регулювання цін на ліки, компенсацій втрачених заощаджень, стовідсоткового забезпечення інвалідів протезами та інвалідними візками.
    Крім того, з нагоди свята Президент відзначив державними нагородами активістів Організації ветеранів України. Зокрема, орденом княгині Ольги III ступеня нагороджено першого заступника голови ради Рівненської обласної організації ветеранів Ольгу Олійник.

Схожі статті