+380673870816 +380673870816

Чвертьфінал cвітового чемпіонату зі спідвею серед юніорів пройде у Рівному

Олександр Лактаєв, Кирило Цуканов, Андрій Кобрин та інші спідвеїсти, незабаром відстоюватимуть честь Рівного у чвертьфіналі Світового чемпіонату серед юніорів. 
     Цьогоріч Україна вперше бере участь у змаганні світового масштабу. Лише Червоноград та Рівне вибороли право проведення подібних гонок. Наше місто вже давно відоме своїм треком і кваліфікація юніорів світу в Рівному, за словами президента "Каскаду" є цілком виправданою.
     На разі, як повідомило керівництво рівненської команди, всі клуби подали списки своїх гонщиків, проте спорт є спорт і достеменно говорити про фаворитів змагання, ще зарано.
     У гонці, яка відбудеться другого травня, візьмуть участь чотири команди з України, Словенії, Фінляндії та Сполучених Штатів Америки,відповідно і тривалість самого змагання збільшиться до 25 заїздів. Сергій Дем'янков впевнений, що мототрек витримає таке навантаження.
     В переддень гонки відбудуться офіційні тренування відкриті для глядачів. Саме там іноземні гості зможуть ознайомитися з особливостями нашої гаревої доріжки, адже до кожного треку потрібно хоча б трішки звикнути, тому змагання вдома, для нашої команди - великий плюс.


110427_Spidvey sferadesigner

Схожі статті