+380673870816 +380673870816

Чиновники Рівненщини виборювали право вважатися кращими спортсменами

     Команди працівників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад з усіх районів, 10 квітня виборювали право вважатися кращими спортсменами. Цього дня, в Гощі, у приміщенні районної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся фінальний етап обласної спартакіади серед працівників органів місцевого самоврядування у 2011 році. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

     Організаторами спартакіади стали обласна організація ВФСТ "Колос" та обласний комітет профспілки працівників держустанов. Після багатогодинних баталій на шашкових і шахових дошках та жорсткої боротьби за тенісними столами, суддівська колегія визначила команди-переможці. Доволі серйозний результат, показала новачок у таких змаганнях - команда виконавчого апарату обласної ради. Переможці нагороджені кубками і грамотами, а спортсмени, які посіли 1, 2, 3 місця у складі команд, нагороджені дипломами відповідних ступенів.

     Дружба спорту і місцевого самоврядування триватиме і надалі. Вже у червні відбудуться змагання з міні-футболу та волейболу серед чоловіків. А у вересні нас чекає боротьба за звання кращої спортивної сім'ї.

Схожі статті