+380673870816 +380673870816

Будівельна галузь Рівненщини цьогоріч отримала майже 250 мільйонів бюджетних інвестицій

Завдяки цьому область вже має нові школи, медичні та соціальні заклади. До кінця року також заплановано відкрити терапевтичний корпус Рокитнівської райлікарні, спортзал у селі Людинь Дубровицького району та ще два освітянські об’єкти – у селі Будераж Здолбунівського району та Берестя Дубровицького. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Завдання влади – не розпорошувати бюджетні гроші, а спрямувати їх на завершення довгобудів і найпроблемніших об’єктів, наголосив голова облдержадміністрації Василь Берташ. Так, цьогоріч Рівненщина отримала з держбюджету майже 200 мільйонів гривень. Крім того, в будівельну галузь вклали понад 50 мільйонів гривень з обласної казни. Левову частку бюджетних грошей інвестовано в будівництво та реконструкцію закладів соцсфери. Щоб і надалі ефективно використовувати держкошти, Василь Берташ доручив районним очільникам вже нині замовляти технічну документацію для зведення нових об’єктів у 2012 році. При цьому необхідно звертати увагу на раціональне використання площі задля економії бюджетних грошей. 
     Водночас проектно-кошторисна документація мусить бути підготовлена фахово та якісно, щоб не довелося вносити корективи і тим самим затягувати початок будівництва. Тож відтепер, за дорученням Василя Берташа, якість всіх проектів ревізуватиме спеціально створена кваліфікована кошторисна група.

Схожі статті