+380673870816 +380673870816

Благодійну виставу заради онкохворих дітей журналісти зіграють вчетверте

На Рівненщині продовжується доброчинний проект "Журналісти змінюють професію". Нагадаємо, у його рамках місцеві медійники перевтілилися в акторів і зіграли у виставі "Пошилися в дурні". Кошти від продажу квитків передали на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Журналісти у ролі акторів виходили на сцену тричі – два рази благодійна вистава йшла в Рівненському облмуздрамтеатрі, а також у палаці культури РАЕС імені Лесі Українки в Кузнецовську. В результаті для онкохворих дітей вдалося зібрати більше 100 тисяч гривень.
     За сприяння першого заступника голови облдержадміністрації Анатолія Юхименка, невдовзі виставу, де головні ролі виконують журналісти, зможуть побачити у Здолбунові – їх запросило керівництво ПАТ "Волинь-Цемент". За гроші, зібрані у рамках вистави, куплять ліки, життєвонеобхідні для пацієнтів онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Нині їх 19. Серед них – діти з неповних, багатодітних і малозабезпечених родин. Тим часом за останні два тижні лікарі виявили онкопатологію у ще трьох діток.

Схожі статті