+380673870816 +380673870816

Безхатченки Рівненщини мають де поїсти та зігрітися

Умови обслуговування безпритульних під час сильних морозів перевірив голова облдержадміністрації Василь Берташ, перебуваючи з робочою поїздкою в Сарненському районі. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Так, в Сарнах пункт обігріву для безхатченків створили на базі районного центру з надання соціальних послуг інвалідам, ветеранам війни і праці та іншим найбільш незахищеним верствам населення, адже там є база для комплексного обслуговування.   Зокрема, очільникові області показали пост, де фахівці МНС цілодобово зустрічають безпритульних; кабінет, де постійно чергують медсестри з Товариства Червоного Хреста України; кімнату, де безхатченки можуть зігрітися і відпочити, а також їдальню. 
    До пункту обігріву в Сарнах за період морозів звернулися понад шість десятків людей. Всі вони отримали необхідну допомогу та гарячі обіди. Їх готують за рахунок спонсорської допомоги, яку надають овочами, крупами, макаронними та ковбасними виробами місцеві підприємці, а також райспоживспілка. Оголошення про те, де люди можуть поїсти та зігрітися, постійно озвучують на автостанції, залізничному вокзалі, ринках, а також в інших людних місцях.

Схожі статті