+380673870816 +380673870816

Березнівщину відвідала делегація Міжнародного освітянського "Партнер"-клубу

Нещодавно Березнівську загальноосвітню школу №2 відвідала делегація Міжнародного освітянського "Партнер"-клубу на чолі з її президентом Галиною Сазоненко.

Березнівська загальноосітня школа №2 є єдиним представником від Рівненщини у Міжнародному "Партнер"-клубі. Проведення засідання круглого столу для школи стало дебютним. Освітяни з усієї України для дискусії обрали тему "Педагогічне керівництво розвитком художньо-естетичної культури особистості в системі діяльності загальноосвітнього закладу". Членство в такому клубі - своєрідне визнання, яким у школі дуже пишаються.

Віктор Боровець, директор Березнівської ЗОШ №2:

- Це величезна подія в галузі освіти не лише Березнівського район, а й вцілому Рівненської області. Я радий, що такі потужні заклади нашої України зібралися в Березнівській загальноосвітній школі №2.

Головна мета зустрічі освітян - теоретично та практично ознайомитися із системою роботи школи щодо сучасних підходів до структурування змісту допрофільної підготовки та профільного навчання школярів за художньо-естетичним циклом. Удосконалити свої знання для українських викладачів не проблема, вважає президент "Партнер"-клубу Галина Сазоненко. 

Галина Сазоненко, президент Міжнародного освітянського "Партнер"-клубу:

- Найунікальніша українська річ, яка властива для нашої ментальності - це вміння віддавати. Освітяни вміють віддавати. Це та категорія людей, яка ще є чесною, порядною, працьовитою.

Міжнародний "Партнер"-клуб і надалі планує співпрацювати із освітянами Березнівщини.


111003_Berezno sferadesigner

Схожі статті