+380673870816 +380673870816

Автопарк рівненських поліцейських охорони поповнився новим транспортом

👮🏻‍♂️Автопарк рівненських поліцейських охорони поповнився новим транспортом🚓
🔹Це 5 машин: два «Renault Duster» і три «Renault Sandero». На цих автомобілях поліцейські охорони виїжджатимуть на виклики спрацювання тривожної сигналізації🆘. Повідомляє пресслужба управління поліції охорони в Рівненській області.

🔹Після отримання транспорту та оформлення всієї відповідної документації до Управління поліції охорони в Рівненській області завітав старший священник Свято-Георгіївського подвір’я Свято-Миколаївського жіночого монастиря протоієрей Андрій Мельничук для проведення освячення.
🔹Службовий транспорт для поліцейських охорони - це одна із запорук швидкої та якісної роботи. Адже справні машини важливі для вчасного добирання до місця спрацювання тривожної сигналізації, аби припинити правопорушення.
🔹- Нові автомобілі оберігатимуть та захищатимуть спокій мешканців Рівненщини. - зазначив начальник Управління полковник поліції Михайло Кононенко. - Всі технічно обладнані спеціальною світловою та звуковою сигналізацією, GPS-трекерами та раціями.
⭕️Загалом, в автопарку рівненської поліції охорони 35 транспортних засобів. На службових автомобілях цілодобово працюють 11 груп затримань по області.

Схожі статті