+380673870816 +380673870816

Антимонопольний комітет займеться овочами та фруктами

Таке доручення обласному територіальному відділенню надійшло зі столиці. У період розширення ринку цих видів продуктів, фахівці змушені ретельно контролювати чесну конкуренцію та обґрунтованість цін. 
     За 4 місця цього року до Рівненського відділення антимонопольного комітету надійшло 11 скарг від громадян. Зокрема, 4 справи уже завершені та 6 в процесі збору доказової бази проти супермаркетів, які під виглядом дорожчої продукції, покупцям пропонували дешеву та часто не якісну. Що ж стосується гречки, хліба та інших продуктів, ціни на які останнім часом зросли до нереальних, то перевірки у цьому напрямку, порушень не показали.
     Не відповідно себе поводять і представники влади. Йдеться про місцеві органи самоврядування, в діях яких антимонопольний комітет побачив порушення прав людей.
     За останні 4 місяці на діяльність низки комунальних підприємств наклали штрафи за встановлення необґрунтованих тарифів або взагалі відсутність надання послуг. Зокрема проти "Теплотранссервіс", "Рівнетеплоенерго", "Рівнегаз" та деяких районних порушників антимонопльного законодавства.


110429_Antimonopolniy sferadesigner

Схожі статті