+380673870816 +380673870816

95 дипломів бакалавра днями отримали колишні студенти, а нині випускники Рівненського інституту Київського університету права

Цьогорічний випуск у виші став ювілейним - 15-тим. Тому святкова програма була доволі насиченою різноманітними креативними та неординарними заходами. 

Того ж дня врученню дипломів передувало ще декілька неординарних подій. Як, до прикладу, міжнародний круглий стіл, організований юридичними клініками, на якому студенти спільно зі знаними у науковому середовищі фахівцями обговорювали проблеми нового Кримінально-процесуального кодексу України. Окрім науки, в цей день не забули і про спорт. Поряд з будівлею інституту, на місці колишнього смітника, відкрили спортивний майданчик. Котрим, до слова, можуть користуватися не лише студенти інституту, але й усі бажаючі підтримувати гарну фізичну форму. 

Окрім дипломів, вручених випускникам, керівництво вишу почесними грамотами нагородило всіх тих, хто своєю щоденною працею робить свій внесок у виховання майбутньої юридичної еліти нашої держави.

Схожі статті