+380673870816 +380673870816

34, 51, 65 - які ще маршрути скасовуються у Рівному?

Фото - Rivne Online

Із 1 грудня у Рівному  скорочують кількість маршрутів громадського транспорту. У першу чергу мова йде про ті, які рухаються центральною частиною міста. Повідомляє управління транспорту Рівного.

Маршрути 34 та 51, які дублюють рух автобусів №1 та 7, повністю скорочуються. Адже великі автобуси абсолютно забезпечують перевезення пасажирів.

Повністю скорочується і маршрут 58, натомість 64 маршрут рухатиметься в Колоденку, а 47 маршрут забезпечить довіз пасажирів з Тиннівської. Із останнім є певна проблема, адже поки що немає дозволу від Нацполіції. Проте перевезення здійснювати необхідно, тож проблему в управлінні транспорту обіцяють швидко вирішити.

65 маршрут практично зник, тому його закривають офіційно. Прийнято рішення подовжити 45 маршрут, на якому працює 20 автобусів. Наразі вирішується питання щодо організації цього маршруту. 35 маршрут теж подовжується в обидва кінці, аби компенсувати нестачу транспорту.

Також закриваються 30, 42, 67 маршрути, адже там фактично не виїжджають машини, працюють старі автобуси Мерседес, про дотримання графіків і мови немає. 

Збільшується кількість автобусів у Золотіїв, тобто маршрут 43. Зараз на ньому працює 1 машина.

Завдяки змінам очікують розвантажити центр міста, доступність доїзду при цьому у різні кінці Рівного зберігається. Однак інтервали руху можуть бути трохи довшими, адже у місті катастрофічно не вистачає водіїв.

Інтервали планують компенсувати за рахунок тролейбусів. Проте тут потрібно зважати на нестабільну ситуацію в енергетичній сфері. До того ж проблема електропостачання впливає і на можливість заправки автобусів.

Нові графіки та схеми руху, які діятимуть з 1 грудня, будуть відображені у Дозорі. Згідно з договорами, усі автобуси, які працюють на маршрутах у Рівному, обладнані GPS та підключені до цієї системи.

Схожі статті