+380673870816 +380673870816

24 рівнян вакцинувались проти грипу в перший день роботи тимчасових пунктів щеплень

Фото пресслужби міськради Рівного

Вже за перші 5 хвилин у аптеці «ВІСА», що поруч Центральної міської лікарні Рівного, трьом пацієнтам було проведено вакцинацію від сезонного грипу. Загалом, за першу добу в аптеках проти грипу вакцинувались 24 особи.

Нагадуємо, що від 24 листопада у двох аптеках міста діють тимчасові пункти вакцинації проти грипу. Деталі, як провести щеплення за посиланням: http://surl.li/atutk

Таким методом спрощується доступність до імунопрофілактики. Адже пацієнт має можливість після огляду лікарем в аптеці, придбати вакцину та відразу ж в аптечному закладі провести щеплення не затрачаючи час на дорогу до закладу охорони здоров‘я. Повідомляє пресслужба міськради Рівного.

У цьому епідсезоні, станом на 8:00 24 листопада, в закладах охорони здоров’я Рівненської міської ради 713 осіб щепились проти грипу, серед них понад 200 медиків.

Варто пам’ятати, що грип – це високозаразне вірусне захворювання, небезпечне через ризик розвитку важких ускладнень і загрозу летального результату. Щорічна вакцинація є найкращою профілактикою грипу.

Схожі статті