+380673870816 +380673870816

17-річна рівнянка ледь не покінчила життя самогубством через пияцтво матері

17-річна рівнянка ледь не покінчила життя самогубством через пияцтво власної матері. 4 дні знадобилося аби знайти зниклу безвісти молоду дівчину. Як стало відомо згодом, дівчина пішла із дому через нагнітаючу обстановку вдома. 

Жахливі умови проживання та постійна пиятика матері підштовхнули 17-річну рівнянку до суїцидальних настроїв: практично щодня дівчина ковтала пігулки аби покінчити життя самогубством. На щастя, школярці лише ставало зле. А мати натомість, щоб викликати лікарів, кричала на доньку. Згодом, дівчина почала відчувати біль практично у всьому організмі. Ні харчуватися, ні тим паче приймати будь-яке лікування не могла. Втім, рідні особливої уваги на її скарги не звертали.

Байдужість матері до своєї неповнолітньої дитини і стала причиною того, що дівчина пішла з дому. Міліція 4 дні шукала зниклу. Як раптом мати сама привела дочку до правоохоронців.

Як з’ясувалося, чотири дні дівчина нічого не їла, а після зустрічі з матір’ю, остання напоїла дочку чаєм. Після обстеження лікарі зробили висновки, що загроз для життя немає. А от на матір міліціонери склали протокол за неналежне виконання своїх обов’язків.

Схожі статті