+380673870816 +380673870816

В одному із сіл Рівненщини встановлять дерев’яний перехід через Горинь

Заступник голови обласної ради Олександр Чуприна перебував у Володимирецькому районі, де, спільно з представниками військової частини, райдержадміністрації, сільської ради села Великі Цепцевичі вивчав можливість встановлення через річку Горинь мосту. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради. 
     Питання встановлення через річку Горинь мосту дуже актуальне для мешканців села Великі Цепцевичі, що у Володимирецькому районі. Багато років перед ними стоїть наболіла проблема - як від власних будинків добратися до громадських пасовищ та сінокосів, які знаходяться на іншому березі ріки, адже біля села землі розорані і нема де випасати худобу. В обхід іти - надто важко, довго та далеко. 
    На березі ріки зібралися представники громади села, сільський голова Сергій Козярець, депутат обласної ради - перший заступник голови Володимирецької райдержадміністрації Петро Вакуліч, представники військової частини та організатор - Олександр Чуприна. Після обмірів берегу річки, обговорення були знайдено шлях вирішення питання - необхідне встановлення дерев'яного переходу. Це дасть можливість селянам безперешкодно добиратися до сінокосів, випасати худобу на іншому березі Горині та й коштуватиме ця конструкція недорого - встановлять перехід військові, а місцева влада повинна знайти дерев'яні конструкції.

Схожі статті