+380673870816 +380673870816

У Рівному відбувся фінал конкурсу "Пузата мама"

Конкурс "Пузата мама" Оксана Кравець задумала, коли сама завагітніла. Два місяці усі бажаючі матусі відвідували фотосесії та різні заходи. Одна з учасниць фіналу, Анастасія Саванюкова, розповіла, що цей досвід значно урізноманітнив її вагітність.

Жінки у бурштинових прикрасах та у модному одязі для вагітних дефілювали перед гостями заходу. Втім підборів на подіумі не було. Вікторія Дембіцька, яка займалася постановкою виходів, розповідає, що добре розуміє цих жінок, тому навантажувати їх зайве не хотіла.
     Розважали гостей фінального дійства не лише "пузаті мами", але і запрошені співаки та маленькі діти. Оксана Кравець запевнила нашу знімальну групу, що відтепер цей конкурс у Рівному стане щорічним і уже у наступному році, у цей же час, до шоу будуть задіяні не лише майбутні мами але і новонароджені дітлахи цьогорічних учасниць.
     Втім переможниць на конкурсі не було, а кількість номінацій рівнялася кількості учасниць. Тож без звання не залишився ніхто. Так "Пузатою мамою інтернету" стала Тетяна Біляк, а "Пузатою мамою глядацьких симпатій" і водночас "Телезіркою" - Ірина Шевчук. Звання "Бурштинової пузатої мами" виборола Марина Худаніч. "Наймоднішою пузатою мамою" виявилася Ірина Плотка, а от номінація "Креативна пузата мама" дісталася Оксані Білій. Звання "Граційна пузата мама" виборола Анастасія Савонюкова, "Ділова пузата мама" - Наталія Шевчук, а "Позитивною пузатаою мамою" визнали Ірину Тичиніну. Номінація "Пузата мама фотомодель" дісталася Оксані Вільчинській. "Талановитою пузатою мамою" стала Ірина Комар, звання "Панна пузата мама" отримала Світлана Дехтерук. "Пузатою мамою дружби" визнали Оксану Прокопчук. Попри це кожна з фіналісток отримала квіти, подарунки, а головне, чи не найяскравіше враження від своєї вагітності.


110513_Pyzata Mama sferadesigner

Схожі статті