+380673870816 +380673870816

Стало відомо ім’я нового директора Рівненської дитячої художньої школи

У Рівненській дитячій художній школі наразі навчається близько 500 майбутніх майстрів пензля. Впродовж 42 років цей заклад очолював Анатолій Мартиненко. Усе доросле життя віддав творчості у школі та навчив не одну сотню рівненських художників азам малювання.

Анатолій Мартиненко, колишній директор Рівненської дитячої художньої школи:

- За стільки років роботи, я можу просто подивитися на дитину і сказати чи буде "толк" чи ні. 

Проте, цього року пан Анатолій зрозумів, що вже час давати дорогу молодим. Від сьогодні дитячою художньою школою керуватиме Артур Мартиненко, син Анатолія Мартиненка. Який, до речі, в цьому навчальному закладі трудиться вже понад 20 років та чудово ладнає із педагогічним колективом. Новопризначений директор розповів, що різких змін у школі не передбачає.

Артур Мартиненко, директор Рівненської дитячої художньої школи:

- У різких змінах я потреби не бачу. Є лише якісь робочі моменти, але стосовно ядра, стосовно організації, то це все зроблено Анатолієм Івановичем. Тому мені дуже легко і я нічого міняти не буду.

Викладач Рівненської дитячої художньої школи Вікторія Степанюк повністю погоджується із колегою.

Вікторія Степанюк, викладач Рівненської дитячої художньої школи:

- Міняти нічого не потрібно. Можливо, варто налагодити зв’язки із-за кордонними організаціями.

На захід особисто завітав міський голова Рівного Володимир Хомко, який зізнався, що із цією школою у нього свої власні спогади. Адже колись пана Володимира не прийняли до цього навчального закладу. 

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Новому керівнику хочеться побажати, щоб все те добре, що було - зберігалося, додавалося щось нове. Адже це нова епоха, нові погляди, худ. 

Наостанок Володимир Хомко пообіцяв, що при формуванні бюджету на наступний рік намагатиметься не обділити і заклади культури Рівного.

Схожі статті