+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 18.06.-24.06.2012

Не зважаючи на спеку журналісти цього тижня добре попрацювали. Вони побували на виступі громадського руху «Чесно», який розповів про масштабну кампанію "Фільтруй Раду", вшанували загиблих козаків, які полягли у Берестецькій битві.

Окрім цього провели розслідування і дізналися, що рівняни щодня ризикують власним життям, щоб дістатися до магазина, школи чи церкви. Разом з очільником Рівненщини перевірили якість відпочинку дітей у літніх таборах. Незабули розпитати і про заходи, які плануються у Рівному до Дня молоді. Торкнулися журналісти і освітньої теми. Вони дізналися, що на ремонт навчальних закладів Рівненщини планують витратити близько 20 мільйонів гривень, а освітяни можуть розраховувати на своєчасну виплату відпускних та оздоровчих коштів.

Не оминули увагою і проблеми, які найбільше турбують представників ОСББ та гаражного комплексу, що по вулиці Млинівській 41. Також журналісти занепокоєні квартирним питанням однієї із жительок Рівного, яка залишилася без даху над головою. Насамкінець завітали на День народження до особливої ювілярки. Про все це детальніше у "Новинах Рівного за тиждень".


Pidsumki_120623_ по sferadesigner

Схожі статті