+380673870816 +380673870816

Виробництво продуктів харчової промисловості збільшено за 12 позиціями

За підсумками роботи за січень-вересень 2014 року індекс промислової продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в Україні у порівнянні до січня-вересня 2013 року склав 102%. Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

Загалом за рік (у порівнянні вересня 2014 року до вересня 2013 року) зафіксовано зростання промислового виробництва харчових продуктів на 13%. У порівнянні вересня 2014 року до серпня 2014 року обсяги промислової продукції галузі АПК зросли на 20,9%. 

[[textbanner]]

Зокрема, збільшено виробництво: олії соняшникової нерафінованої - на 43,5% (вироблено 3057 тис. тонн), м'яса свиней свіжого чи охолодженого – на 10,6% (вироблено 165 тис. тонн) та замороженого – на 22,9% (вироблено 9,4 тис. тонн), м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 4,4% (вироблено 523 тис. тонн) та замороженого – на 21,5% (вироблено 112 тис. тонн), овочів консервованих натуральних – на 28% (вироблено 117 тис. тонн), молока рідкого обробленого – на 14,5% (вироблено 817 тис. тонн), масла вершкового – на 29,2% (вироблено 90,8 тис. тонн), продуктів молоковмісних, інших – на 30,7% (вироблено 126 тис. тонн), дитячого харчування - на 9,2% (26 тис. тонн), горілки з вмістом спирту менше 45,4% – на 0,3% (вироблено 15,9 млн. дол.), сигарет, які містять тютюн, або суміші тютюну із замінниками тютюну – на 3,7% (вироблено 66,1 млрд. шт.).

Схожі статті