+380673870816 +380673870816

У Рівному майбутні кухарі квасять капусту українським солдатам

Учні та педагоги Рівненського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі зголосились допомогти місцевим волонтерам. Уже тиждень у навчальному закладі  майже триста учнів та 10 майстрів шинкують, квасять  та маринують капусту, а ще готують борщові набори для солдат. 

За словами заступника директора ВПУ Наталії Борисюк, овочі пожертвували місцеві фермери, а волонтери організували доставку. Долучили до процесу учнів першого та другого курсів. Майбутні кухарі зізнаються, таким чином вирішили підтримати українських вояків на Сході. Усього у закладі планують покришити для українських захисників  2,5 тонн овочів та приготувати сотні банок заправки для червоного борщу. Про це повідомила прес-служба управління освіти  і науки РОДА.

Схожі статті