04.11.2014, 15:14
713
У Рівному майбутні кухарі квасять капусту українським солдатам
Учні та педагоги Рівненського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі зголосились допомогти місцевим волонтерам. Уже тиждень у навчальному закладі майже триста учнів та 10 майстрів шинкують, квасять та маринують капусту, а ще готують борщові набори для солдат.
За словами заступника директора ВПУ Наталії Борисюк, овочі пожертвували місцеві фермери, а волонтери організували доставку. Долучили до процесу учнів першого та другого курсів. Майбутні кухарі зізнаються, таким чином вирішили підтримати українських вояків на Сході. Усього у закладі планують покришити для українських захисників 2,5 тонн овочів та приготувати сотні банок заправки для червоного борщу. Про це повідомила прес-служба управління освіти і науки РОДА.